Јапонија одбележува 25 години дипломатски односи со Северна Македонија - А1он
Почетна Свет Јапонија одбележува 25 години дипломатски односи со Северна Македонија
Свет

Јапонија одбележува 25 години дипломатски односи со Северна Македонија

20/02/2019 - 20:28 94 прегледи
Јапонија одбележува 25 години дипломатски односи со Северна Македонија