Албанските опозициски пратеници потпишаа изјави дека се откажуваат од мандатите - А1он
Почетна Регион Албанските опозициски пратеници потпишаа изјави дека се откажуваат од мандатите
Регион

Албанските опозициски пратеници потпишаа изјави дека се откажуваат од мандатите

20/02/2019 - 20:25 140 прегледи
Албанските опозициски пратеници потпишаа изјави дека се откажуваат од мандатите