Албанската полиција има сознанија дека опозицијата ќе се обиде насилно да влезе во Собранието - А1он
Почетна Актуелно Албанската полиција има сознанија дека опозицијата ќе се обиде насилно да влезе во Собранието
Актуелно

Албанската полиција има сознанија дека опозицијата ќе се обиде насилно да влезе во Собранието

20/02/2019 - 20:15 1,143 прегледи
Албанската полиција има сознанија дека опозицијата ќе се обиде насилно да влезе во Собранието