САД почнуваат кампања за декриминализација на хомосексуалноста во повеќе земји - А1он
Почетна Свет САД почнуваат кампања за декриминализација на хомосексуалноста во повеќе земји
Свет

САД почнуваат кампања за декриминализација на хомосексуалноста во повеќе земји

20/02/2019 - 19:59 99 прегледи
САД почнуваат кампања за декриминализација на хомосексуалноста во повеќе земји