Џафери: Бугарија дава огромна поддршка за евроатлантските аспирации за Северна Македонија - А1он
Почетна Македонија Џафери: Бугарија дава огромна поддршка за евроатлантските аспирации за Северна Македонија
Македонија

Џафери: Бугарија дава огромна поддршка за евроатлантските аспирации за Северна Македонија

20/02/2019 - 16:55 242 прегледи
Џафери: Бугарија дава огромна поддршка за евроатлантските аспирации за Северна Македонија