Порошенко: Украина ќе поднесе молба за членство во ЕУ и во НАТО - А1он
Почетна Актуелно Порошенко: Украина ќе поднесе молба за членство во ЕУ и во НАТО
Актуелно

Порошенко: Украина ќе поднесе молба за членство во ЕУ и во НАТО

20/02/2019 - 16:14 137 прегледи
Порошенко: Украина ќе поднесе молба за членство во ЕУ и во НАТО