Заев: Се корегираат слабостите, ќе се постави систем за вредности при вработувањата - А1он
Почетна Актуелно Заев: Се корегираат слабостите, ќе се постави систем за вредности при вработувањата
Актуелно

Заев: Се корегираат слабостите, ќе се постави систем за вредности при вработувањата

20/02/2019 - 15:17 317 прегледи
Заев: Се корегираат слабостите, ќе се постави систем за вредности при вработувањата