Османи-Хан: Очекуваме извештај од ЕК за потврда на одлуката за преговори - А1он
Почетна Македонија Османи-Хан: Очекуваме извештај од ЕК за потврда на одлуката за преговори
Македонија

Османи-Хан: Очекуваме извештај од ЕК за потврда на одлуката за преговори

20/02/2019 - 13:27 64 прегледи
Османи-Хан: Очекуваме извештај од ЕК за потврда на одлуката за преговори