Дачиќ: Разграничувањето е официјален предлог на Белград за решавање на косовското прашање - А1он
Почетна Регион Дачиќ: Разграничувањето е официјален предлог на Белград за решавање на косовското прашање
Регион

Дачиќ: Разграничувањето е официјален предлог на Белград за решавање на косовското прашање

19/02/2019 - 13:56 177 прегледи
Дачиќ: Разграничувањето е официјален предлог на Белград за решавање на косовското прашање