Во Вевчани пронајдена рачна бомба од Втора Светска Војна - А1он
Почетна Македонија Во Вевчани пронајдена рачна бомба од Втора Светска Војна
Македонија

Во Вевчани пронајдена рачна бомба од Втора Светска Војна

19/02/2019 - 10:08 92 прегледи
Во Вевчани пронајдена рачна бомба од Втора Светска Војна