ЗНМ ги осуди вербалните закани изречени од страна на Бојан Јовановски врз новинарката Мери Јордановска - А1он
Почетна Македонија ЗНМ ги осуди вербалните закани изречени од страна на Бојан Јовановски врз новинарката Мери Јордановска
Македонија

ЗНМ ги осуди вербалните закани изречени од страна на Бојан Јовановски врз новинарката Мери Јордановска

18/02/2019 - 19:28 176 прегледи
ЗНМ ги осуди вербалните закани изречени од страна на Бојан Јовановски врз новинарката Мери Јордановска