Јубилеј: Прилепскиот театар одбележува 69 години - А1он
Почетна Култура Јубилеј: Прилепскиот театар одбележува 69 години
Култура

Јубилеј: Прилепскиот театар одбележува 69 години

18/02/2019 - 09:17 156 прегледи
Јубилеј: Прилепскиот театар одбележува 69 години