Жител на Ласкарци ја пронајде девојката која ја спасил во несреќата: „Никогаш нема да заборавам како ме молеше да ѝ помогнам“ - А1он
Почетна Актуелно Жител на Ласкарци ја пронајде девојката која ја спасил во несреќата: „Никогаш нема да заборавам како ме молеше да ѝ помогнам“
Актуелно

Жител на Ласкарци ја пронајде девојката која ја спасил во несреќата: „Никогаш нема да заборавам како ме молеше да ѝ помогнам“

17/02/2019 - 18:49 18,151 прегледи
Жител на Ласкарци ја пронајде девојката која ја спасил во несреќата: „Никогаш нема да заборавам како ме молеше да ѝ помогнам“