ВМРО-ДПМНЕ: Економијата тоне, долгот за само една година е зголемен за близу пола милијарда евра  - А1он
Почетна Економија ВМРО-ДПМНЕ: Економијата тоне, долгот за само една година е зголемен за близу пола милијарда евра 
Економија

ВМРО-ДПМНЕ: Економијата тоне, долгот за само една година е зголемен за близу пола милијарда евра 

17/02/2019 - 09:48 132 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: Економијата тоне, долгот за само една година е зголемен за близу пола милијарда евра