Трамп: Европа да ги прими назад заробените борци на ИД и да им суди - А1он
Почетна Актуелно Трамп: Европа да ги прими назад заробените борци на ИД и да им суди
Актуелно

Трамп: Европа да ги прими назад заробените борци на ИД и да им суди

17/02/2019 - 09:00 182 прегледи
Трамп: Европа да ги прими назад заробените борци на ИД и да им суди