До крајот на годината Северна Македонија ќе отвори трговски претставништва во Германија, Турција и САД - А1он
Почетна Актуелно До крајот на годината Северна Македонија ќе отвори трговски претставништва во Германија, Турција и САД
Актуелно

До крајот на годината Северна Македонија ќе отвори трговски претставништва во Германија, Турција и САД

17/02/2019 - 08:42 1,188 прегледи
До крајот на годината Северна Македонија ќе отвори трговски претставништва во Германија, Турција и САД