ВИДЕО: Норвешка го поздравува Преспанскиот договор и решавањето на спорот со Грција - А1он
Почетна Македонија ВИДЕО: Норвешка го поздравува Преспанскиот договор и решавањето на спорот со Грција
Македонија

ВИДЕО: Норвешка го поздравува Преспанскиот договор и решавањето на спорот со Грција

16/02/2019 - 20:31 122 прегледи
ВИДЕО: Норвешка го поздравува Преспанскиот договор и решавањето на спорот со Грција