Шекеринска: Со влезот на земјава во НАТО разрешено едно од најважните безбедносни прашања во регионот - А1он
Почетна Македонија Шекеринска: Со влезот на земјава во НАТО разрешено едно од најважните безбедносни прашања во регионот
Македонија

Шекеринска: Со влезот на земјава во НАТО разрешено едно од најважните безбедносни прашања во регионот

16/02/2019 - 16:53 131 прегледи
Шекеринска: Со влезот на земјава во НАТО разрешено едно од најважните безбедносни прашања во регионот