(ВИДЕО) Силјановска: Ако ме изберат ќе ги укинам претседателските привилегии - А1он
Почетна Видео (ВИДЕО) Силјановска: Ако ме изберат ќе ги укинам претседателските привилегии
Видео

(ВИДЕО) Силјановска: Ако ме изберат ќе ги укинам претседателските привилегии

16/02/2019 - 16:11 3,904 прегледи
(ВИДЕО) Силјановска: Ако ме изберат ќе ги укинам претседателските привилегии