(ВИДЕО) Локвенец: Ние сме НАТО, учествуваме во глобалните процеси за безбедност - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Локвенец: Ние сме НАТО, учествуваме во глобалните процеси за безбедност
Македонија

(ВИДЕО) Локвенец: Ние сме НАТО, учествуваме во глобалните процеси за безбедност

16/02/2019 - 14:26 241 прегледи
(ВИДЕО) Локвенец: Ние сме НАТО, учествуваме во глобалните процеси за безбедност