САД: Се намалуваат исплатите за компензација на жртви од нападот од 11 септември 2001 година - А1он
Почетна Свет САД: Се намалуваат исплатите за компензација на жртви од нападот од 11 септември 2001 година
Свет

САД: Се намалуваат исплатите за компензација на жртви од нападот од 11 септември 2001 година

16/02/2019 - 11:08 128 прегледи
САД: Се намалуваат исплатите за компензација на жртви од нападот од 11 септември 2001 година