„Вашингтон Пост“: Фејсбук и американските власти преговараат казна од повеќе милијарди долари за социјалната мрежа - А1он
Почетна Свет „Вашингтон Пост“: Фејсбук и американските власти преговараат казна од повеќе милијарди долари за социјалната мрежа
Свет

„Вашингтон Пост“: Фејсбук и американските власти преговараат казна од повеќе милијарди долари за социјалната мрежа

15/02/2019 - 22:43 311 прегледи
„Вашингтон Пост“: Фејсбук и американските власти преговараат казна од повеќе милијарди долари за социјалната мрежа