ОБСЕ апелира на мирни протести во Тирана, Амбасадата на САД повика да се избегнува собирот - А1он
Почетна Регион ОБСЕ апелира на мирни протести во Тирана, Амбасадата на САД повика да се избегнува собирот
Регион

ОБСЕ апелира на мирни протести во Тирана, Амбасадата на САД повика да се избегнува собирот

15/02/2019 - 20:37 67 прегледи
ОБСЕ апелира на мирни протести во Тирана, Амбасадата на САД повика да се избегнува собирот