Трамп во следните 24 часа ќе соопшти голема објава за Сирија - А1он
Почетна Свет Трамп во следните 24 часа ќе соопшти голема објава за Сирија
Свет

Трамп во следните 24 часа ќе соопшти голема објава за Сирија

15/02/2019 - 19:00 203 прегледи
Трамп во следните 24 часа ќе соопшти голема објава за Сирија