Путин: Европа не сака американски ракети, но не смее да се спротивстави - А1он
Почетна Свет Путин: Европа не сака американски ракети, но не смее да се спротивстави
Свет

Путин: Европа не сака американски ракети, но не смее да се спротивстави

15/02/2019 - 15:22 360 прегледи
Путин: Европа не сака американски ракети, но не смее да се спротивстави