Варадкар: Велика Британија може да побара одлагање на брегзит - А1он
Почетна Свет Варадкар: Велика Британија може да побара одлагање на брегзит
Свет

Варадкар: Велика Британија може да побара одлагање на брегзит

15/02/2019 - 14:01 67 прегледи
Варадкар: Велика Британија може да побара одлагање на брегзит