Грција и официјално почна да го користи терминот „македонски јазик“ - А1он
Почетна Актуелно Грција и официјално почна да го користи терминот „македонски јазик“
Актуелно

Грција и официјално почна да го користи терминот „македонски јазик“

15/02/2019 - 11:00 1,328 прегледи
Грција и официјално почна да го користи терминот „македонски јазик“