Блокиран приштинскиот аеродром поради штрајк на контролорите на летање - А1он
Почетна Регион Блокиран приштинскиот аеродром поради штрајк на контролорите на летање
Регион

Блокиран приштинскиот аеродром поради штрајк на контролорите на летање

14/02/2019 - 13:07 28 прегледи
Блокиран приштинскиот аеродром поради штрајк на контролорите на летање