Албанскиот парламент треба да го ратификува Протоколот за членство во НАТО - А1он
Почетна Актуелно Албанскиот парламент треба да го ратификува Протоколот за членство во НАТО
Актуелно

Албанскиот парламент треба да го ратификува Протоколот за членство во НАТО

14/02/2019 - 08:07 100 прегледи
Албанскиот парламент треба да го ратификува Протоколот за членство во НАТО