Во Институтот за судска медицина се идентификуваат телата на загинатите - А1он
Почетна Актуелно Во Институтот за судска медицина се идентификуваат телата на загинатите
Актуелно

Во Институтот за судска медицина се идентификуваат телата на загинатите

13/02/2019 - 21:50 1,948 прегледи
Во Институтот за судска медицина се идентификуваат телата на загинатите