Рекордни снежни врнежи во Москва, откажани повеќе од 70 летови - А1он
Почетна Свет Рекордни снежни врнежи во Москва, откажани повеќе од 70 летови
Свет

Рекордни снежни врнежи во Москва, откажани повеќе од 70 летови

13/02/2019 - 22:03 87 прегледи
Рекордни снежни врнежи во Москва, откажани повеќе од 70 летови