По средбата на Заев со Адеми ќе се знае дали ќе се поништи дел од конкурсот на Министерството за култура - А1он
Почетна Култура По средбата на Заев со Адеми ќе се знае дали ќе се поништи дел од конкурсот на Министерството за култура
Култура

По средбата на Заев со Адеми ќе се знае дали ќе се поништи дел од конкурсот на Министерството за култура

13/02/2019 - 14:43 217 прегледи
По средбата на Заев со Адеми ќе се знае дали ќе се поништи дел од конкурсот на Министерството за култура