Минхенска безбедносна конференција: Се раѓа нов светски поредок, 2019 година клучна за Западен Балкан - А1он
Почетна Актуелно Минхенска безбедносна конференција: Се раѓа нов светски поредок, 2019 година клучна за Западен Балкан
Актуелно

Минхенска безбедносна конференција: Се раѓа нов светски поредок, 2019 година клучна за Западен Балкан

13/02/2019 - 09:47 160 прегледи
Минхенска безбедносна конференција: Се раѓа нов светски поредок, 2019 година клучна за Западен Балкан