СДСМ: Веќе сме во НАТО, одговорна партија не би ја загрозилa шансата за почеток на преговори со ЕУ - А1он
Почетна Македонија СДСМ: Веќе сме во НАТО, одговорна партија не би ја загрозилa шансата за почеток на преговори со ЕУ
Македонија

СДСМ: Веќе сме во НАТО, одговорна партија не би ја загрозилa шансата за почеток на преговори со ЕУ

13/02/2019 - 09:35 140 прегледи
СДСМ: Веќе сме во НАТО, одговорна партија не би ја загрозилa шансата за почеток на преговори со ЕУ