Плевнелиев: Бугарија беше цел на кибер напад на изборите во 2015 година - А1он
Почетна Регион Плевнелиев: Бугарија беше цел на кибер напад на изборите во 2015 година
Регион

Плевнелиев: Бугарија беше цел на кибер напад на изборите во 2015 година

13/02/2019 - 08:57 66 прегледи
Плевнелиев: Бугарија беше цел на кибер напад на изборите во 2015 година