(ВИДЕО) Заев: Ќе бараме одговорност ако имало протекции за вработувања - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Заев: Ќе бараме одговорност ако имало протекции за вработувања
Актуелно

(ВИДЕО) Заев: Ќе бараме одговорност ако имало протекции за вработувања

12/02/2019 - 21:00 1,450 прегледи
(ВИДЕО) Заев: Ќе бараме одговорност ако имало протекции за вработувања