Промената на таблите би треба да се заврши во рок од 4 месеци, пасошите привремено ќе добиваат печат на Северна Македонија - А1он
Почетна Македонија Промената на таблите би треба да се заврши во рок од 4 месеци, пасошите привремено ќе добиваат печат на Северна Македонија
Македонија

Промената на таблите би треба да се заврши во рок од 4 месеци, пасошите привремено ќе добиваат печат на Северна Македонија

12/02/2019 - 20:32 433 прегледи
Промената на таблите би треба да се заврши во рок од 4 месеци, пасошите привремено ќе добиваат печат на Северна Македонија