Костадинов: ИО ќе одлучи дали ќе има предвремени парламентарни избори - А1он
Почетна Македонија Костадинов: ИО ќе одлучи дали ќе има предвремени парламентарни избори
Македонија

Костадинов: ИО ќе одлучи дали ќе има предвремени парламентарни избори

12/02/2019 - 19:41 202 прегледи
Костадинов: ИО ќе одлучи дали ќе има предвремени парламентарни избори