Парламентот на Словенија го ратификува Протоколот за членство на Македонија во НАТО - А1он
Почетна Актуелно Парламентот на Словенија го ратификува Протоколот за членство на Македонија во НАТО
Актуелно

Парламентот на Словенија го ратификува Протоколот за членство на Македонија во НАТО

12/02/2019 - 19:32 274 прегледи
Парламентот на Словенија го ратификува Протоколот за членство на Македонија во НАТО