Стапуваат во сила Договорот од Преспа и името Република Северна Македонија - А1он
Почетна Актуелно Стапуваат во сила Договорот од Преспа и името Република Северна Македонија
Актуелно

Стапуваат во сила Договорот од Преспа и името Република Северна Македонија

12/02/2019 - 19:21 443 прегледи
Стапуваат во сила Договорот од Преспа и името Република Северна Македонија