ЕП: Земјите од ЕУ продолжуваат да ги кршат правата на Ромите - А1он
Почетна Свет ЕП: Земјите од ЕУ продолжуваат да ги кршат правата на Ромите
Свет

ЕП: Земјите од ЕУ продолжуваат да ги кршат правата на Ромите

12/02/2019 - 19:07 57 прегледи
ЕП: Земјите од ЕУ продолжуваат да ги кршат правата на Ромите