Џафери во Албанија ќе присуствува на ратификацијата на Протоколот за членство Македонија во НАТО - А1он
Почетна Актуелно Џафери во Албанија ќе присуствува на ратификацијата на Протоколот за членство Македонија во НАТО
Актуелно

Џафери во Албанија ќе присуствува на ратификацијата на Протоколот за членство Македонија во НАТО

12/02/2019 - 18:45 277 прегледи
Џафери во Албанија ќе присуствува на ратификацијата на Протоколот за членство Македонија во НАТО