Францускиот телефонски оператор ФРЕЕ за своите корисници на интернет ја стави Македонија во европскиот пакет на роаминг - А1он
Почетна Економија Францускиот телефонски оператор ФРЕЕ за своите корисници на интернет ја стави Македонија во европскиот пакет на роаминг
Економија

Францускиот телефонски оператор ФРЕЕ за своите корисници на интернет ја стави Македонија во европскиот пакет на роаминг

12/02/2019 - 18:25 1,133 прегледи
Францускиот телефонски оператор ФРЕЕ за своите корисници на интернет ја стави Македонија во европскиот пакет на роаминг