Харадинај: Нема санкција која ќе ме натера да ја укинам таксата на српскиот увоз - А1он
Почетна Регион Харадинај: Нема санкција која ќе ме натера да ја укинам таксата на српскиот увоз
Регион

Харадинај: Нема санкција која ќе ме натера да ја укинам таксата на српскиот увоз

12/02/2019 - 18:20 1,081 прегледи
Харадинај: Нема санкција која ќе ме натера да ја укинам таксата на српскиот увоз