Столтенберг: НАТО ќе го процени нивото на ангажман во Косово - А1он
Почетна Регион Столтенберг: НАТО ќе го процени нивото на ангажман во Косово
Регион

Столтенберг: НАТО ќе го процени нивото на ангажман во Косово

12/02/2019 - 16:36 202 прегледи
Столтенберг: НАТО ќе го процени нивото на ангажман во Косово