Арсов: Потребна е комплетна промена на моделот на финансирање во културата - А1он
Почетна Култура Арсов: Потребна е комплетна промена на моделот на финансирање во културата
Култура

Арсов: Потребна е комплетна промена на моделот на финансирање во културата

12/02/2019 - 16:07 908 прегледи
Арсов: Потребна е комплетна промена на моделот на финансирање во културата