Општина Ресен реагира за укинувањето на фестивалот „Актерот на Европа“ - А1он
Почетна Култура Општина Ресен реагира за укинувањето на фестивалот „Актерот на Европа“
Култура

Општина Ресен реагира за укинувањето на фестивалот „Актерот на Европа“

12/02/2019 - 15:51 417 прегледи
Општина Ресен реагира за укинувањето на фестивалот „Актерот на Европа“