Овчарите од Велес и Чашка бараат итна средба со откупувачите, го чекаат и министерот Николовски - А1он
Почетна Македонија Овчарите од Велес и Чашка бараат итна средба со откупувачите, го чекаат и министерот Николовски
Македонија

Овчарите од Велес и Чашка бараат итна средба со откупувачите, го чекаат и министерот Николовски

12/02/2019 - 15:45 184 прегледи
Овчарите од Велес и Чашка бараат итна средба со откупувачите, го чекаат и министерот Николовски