Нобеловецот Кругман предупредува: Глобална рецесија до крајот на годината - А1он
Почетна Економија Нобеловецот Кругман предупредува: Глобална рецесија до крајот на годината
Економија

Нобеловецот Кругман предупредува: Глобална рецесија до крајот на годината

12/02/2019 - 14:42 246 прегледи
Нобеловецот Кругман предупредува: Глобална рецесија до крајот на годината