Владина делегација на средба со делегација на НАТО: Членството во НАТО придонесува за мирот, стабилноста и економскиот развој - А1он
Почетна Македонија Владина делегација на средба со делегација на НАТО: Членството во НАТО придонесува за мирот, стабилноста и економскиот развој
Македонија

Владина делегација на средба со делегација на НАТО: Членството во НАТО придонесува за мирот, стабилноста и економскиот развој

12/02/2019 - 14:24 621 прегледи
Владина делегација на средба со делегација на НАТО: Членството во НАТО придонесува за мирот, стабилноста и економскиот развој